Dét siger vores kunder

Ta' det ikke bare fra os, men ta' det fra vores lokale kunder:

Hotel Eyde

”netIP kom på banen hos os i forbindelse med integrationen af et nyt, større IT-system. Den opgave udførte de til UG. Det kundeteam vi har haft fornøjelsen af til opgaven, kan virkelig deres kram og er topprofessionelle. Vi skal være kørende 24/7 365 dage om året, og det skal vores IT selvfølgelig også. Derfor giver det rigtig god mening for os med netIP som fast samarbejdspartner på vores IT. Vi har nemlig én kontaktperson, vi bare tager fat i, hvis vi skal have noget fikset. Og det, at de har et lokalt kontor i Herning, gør at de nemt kan sende en operatør – det skaber tryghed for os”

Agnetha Nielsen, Best Western Hotel Eyde

Hotel Eyde

Østermark Grouting

”Vi har to konsulenter fra netIP fast tilknyttet til vores virksomhed og samarbejdet med dem fungerer upåklageligt. Deres måde at arbejde på, passer til vores, og de forstår vores forretning. De sælger mig ikke en Porsche – hvis jeg har behov for en Skoda. Noget andet er, at de har mange kompetencer og ekspertviden under samme tag. Det betyder, at de ikke går i stå midt i processen, fordi de ikke kan løse opgaven. Jeg ved godt, at én ikke kan være ekspert i alt – men sammen kan de. Det er det der gør, at vi er trygge ved samarbejdet. Selvfølgelig kan meget også klares via. fjernadgang – men jeg har også bare brug for at hjælpen kan komme ud til os – og det kan netIP."

Susanne Mogensen, Østermark Grouting A/S

Østermark Grouting

Kaj Bech A/S

”Det er vigtigst for os, at vi bliver prioriteret hos en samarbejdspartner, og derfor har vi valgt netIP. Det giver det bedste resultat hele vejen rundt. Vi vil ikke være en lille plet i universet. For hos netIP er en aftale en aftale. Jeg stoler på, at netIP gør, hvad de siger de gør – hverken mere eller mindre. Og hvis de ikke kan imødekomme vores aftale, får jeg altid besked på forhånd. Det giver mange point i min bog. Oven i hatten er det positivt, at netIP er lokale, det kan bare ikke nødvendigvis måles direkte i regnestykket. Den lokale forankring skaber en skjult merværdi på sigt. En lokal IT-leverandør kender til lokale udfordringer – derfor kan de være på forkant.”

Lars Ole Rugtved, Kaj Bech A/S

Kaj Bech A/S
Godske Group A/S
Se case
Sunds Textiles A/S
Se case
Vald. Birn A/S
Se case
Minkpapir A/S
Se case
MediaConnect
Se case
Moland Byggevarer A/S
Se case
Vilsund Blue a/s
Se case
Support