Migrering og integration

Migrering af dine data til SharePoint

Data giver indsigt. Men nogle gange er den værdifulde indsigt fanget i et forældet system eller et system, du er vokset ud af og som ikke længere understøtter virksomhedens behov.

Et hold af skarpe migreringseksperter

Hos netIP har vi et hold af skarpe migreringseksperter. Vi udfører synkronisering og generel dataintegration. Under migreringen modtager du en teknisk detaljeret rapport med et grafisk overblik, så du nemt kan vælge, hvilke data du vil prioritere i migreringen.

Fælles migreringsplan

På baggrund af rapporten og den grafiske visning, afholder vi et møde, og får detaljerne og forventningerne til migreringen på plads. Herefter sender vi et estimat og kan det godkendes, udarbejder vi en migreringsplan sammen med jer, så vi kan få booket en migreringskonsulent fra vores side, og I kan få booket ressourcer til at teste de migrerede data.

Dataintegration til SharePoint

Har din virksomhed IT-systemer, der skal snakke sammen med SharePoint? Så har vi erfaringen. Vores SharePoint-konsulenter integrerer data til og fra systemer som CRM, HR, ERP eller andre datakilder, så dine data er tilgængelige der, hvor du skal bruge dem. Det gælder også ved systemer, I selv har udviklet i din virksomhed.

"Har du spørgsmål til, hvordan vi kan migrere eller integrere din virksomheds data? Ring til mig, så tager vi en snak om dine behov."

Carsten Ingemann Salgsleder Herning

8219 4455

cij@netip.dk

Nordic Tankers
Nordic Tankers
Se case
Support