Om netIP
netIP er en virksomhed med fødderne solidt plantet på jorden, og uden indbygget begrænsning. Vi er lokalt forankret og arbejder altid i tæt dialog med vores kunder. Vi kalder os moderne jyske.

Sådan er vi

Vi er sat i verden for at levere it-løsninger, der hjælper vores kunder med at nå deres mål. Siden etableringen i 1996 har vi bestræbt os på til stadighed at levere en sund kombination af det innovative, det positive og det engagerede. Jysk når det er bedst og allersjovest.

Vores mantra er: When it works for you, it works for us. Med andre ord. Vi er første tilfredse, når du er tilfreds. it works!

Sådan arbejder vi

When it works for you, it works for us.

Vi betragter vores kunder som det helt centrale i alt hvad vi gør. Det er dine udfordringer, der inspirerer og motiverer os til altid at gøre det optimale i vores arbejde. Vi definerer løsningsforslag ud fra den enkelte kunde – og vi overholder altid vores aftaler. Medarbejderne hos netIP er certificerede i deres specialer, og vores vigtigste ressource er viden kombineret med erfaring og engagement. Det skaber kompetence og sikkerhed for stabile og korrekte løsninger.

Vi opbygger løsninger, hvor netværket har en aktiv og intelligent rolle i forhold til levering af applikationer og servicer. Løsninger som reagerer proaktivt på ændringer, også når det gælder sikkerhedstrusler.

Ledelsesstil

Hos netIP er vi meget bevidste om at skabe en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere. Vi ser ikke medarbejderne som midlet til at nå målene. Nej, de er målet. De er vores råstof og derfor også det, der gør netIP unik. Medarbejderne er den parameter hvorpå vi kraftigst kan differentiere os fra vore dygtige konkurrenter.

Derfor har netIP også en bevidst tilgang til ledelse. Og vi tør godt sætte etiket og indholdsfortegnelse på vores lederstil. Ledelsesstilen er personligt involverende, med respekt for helheden og det enkelte menneske. Vi arbejder målrettet på at forbedre og udvikle det personlige lederskab hos alle ledere. Og vi gør det ud fra devisen, at man ikke kan udvikle andre, før man er i stand til at udvikle sig selv. netIP er en arbejdsplads i udvikling og vi er altid interesseret i udvikle og udvide vores medarbejderteam.

 

Videndeling og erfaringsudveksling

I netIPs erfa-grupper skaber vi nye og stærke relationer mellem lokale it-chefer og specialister. Vi arrangerer møder med henblik på at skabe netværk og faglig inspiration, og vi bestræber os på altid at have spændende oplæg fra eksterne foredragsholdere fx en hacker, teoretikere, produkt-eksperter, fremtidsforskere, succesfulde IT-folk eller andre relevante og interessante personligheder.

netIP skaber rammerne for møderne og forventer at deltagerne udviser et forpligtigende engagement i erfa-gruppen - ligesom fortrolighed i forbindelse med erfaringsudveksling er en selvfølge. Indtrædelse i netværket sker igennem netIP, der fungerer som administrator og facilitator i gruppen. Erfa-grupperne er etableret i Herning, Holstebro, Viborg og Thisted.

Læs mere

netIP på lægterne

netIP a/s støtter det lokale sports- og kulturliv. Vi gør det fordi den lokale tilstedeværelse er afgørende, inspirerende, givende og underbygger kerneværdierne i vores virksomhed – og fordi vi slet ikke kan lade være.

netIP vil gerne være med, hvor tingene sker. Derfor er der ikke indbygget nogen form for automatik i vore sponsortildelinger. Vi ønsker først og fremmest et styrket samarbejde samt at støtte op om aktiviteter i lokalområdet. Og så skader det jo ikke, at mange af os er sportsinteresserede og derfor ofte at finde på tribunerne

1996

Rejsen begynder i 1996, hvor Jens Mølgaard etablerer en selvstændig it virksomhed på hjemmeadressen i Thisted under navnet Mølgaard NetCom A/S. Formålet er at sælge og servicere it løsninger for private kunder og mindre virksomheder. Udviklingen er i konstant vækst og mange ser fordelen i at have en fast samarbejdspartner.

1996

2000

Jens Mølgaard har nu fem ansatte og sælger halvdelen af virksomheden til Martin Kjølhede, der kommer fra en stilling som afdelingsdirektør i Jyske Bank. Virksomheden fokuserer nu udelukkende på erhvervskunder og i løbet af kort tid vokser antallet af medarbejdere fra fem til ti.

2000

2001

Mølgaard NetCom A/S flytter til større lokaler på Vilhelmsborgvej i Thisted, hvor de også etablerer et hostingcenter.

2001

2008

Jens Mølgaard sælger sin andel af virksomheden til Martin Kjølhede, der nu er administrerende direktør og hovedaktionær. Virksomheden har nu 35 medarbejdere hvoraf de 20 er aktionærer. Virksomheden skifter navn til netIP a/s og planlægger at bygge et nyt stort domicil på Uglevej i Thisted. netIP udvider med en afdeling i Nupark i Holstebro, for lettere at kunne nå en bredere kundekreds.

2008

2010

netIP køber en andel i virksomheden Simsoft, der arbejder med udvikling af hjemmesider og webintegration. Sidst på året står et nyt kontordomicil og topmoderne hostingcenter på Uglevej i Thisted klar til indflytning. Det er på 3.000 kvadratmeter og designet specielt til en højteknologisk virksomhed.

2010

2011

Nærheden til kunderne er vigtig for netIP a/s, der i år 2011 etablerer en ny afdeling i Skive med fem medarbejdere. Holstebro-afdelingen er samtidig vokset fra tre til otte medarbejdere. I begyndelsen af år 2012 køber netIP en ejerandel af det daværende it thy a/s, i dag Dynalogic, som rådgiver, udvikler og supporterer områder inden for Navision og Microsoft Dynamics C5.

2011

2012

I maj 2012 flytter Dynalogic ind på Uglevej. De 12 medarbejdere får eget kontor på 1. salen. Senere på året køber netIP en andel i Teleboxen A/S der også har til huse i Thisted. De tæller fire medarbejdere, der sælger mobiltelefoner og løsninger til både private og erhvervskunder.

2012
2012

2013

Carsten Hedemann bliver direktør for netIP. Martin Kjølhede fortsætter som bestyrelsesformand og hovedaktionær.

2013
2013

2014

netIP etablerer en afdeling i Innovatorium i Birk Centerpark i Herning, hvor der sidder ti medarbejdere. Totalt er medarbejderstaben i netIP oppe på 70 personer fordelt på fire lokationer.

2014

2015

netIP modtager sin 2. Børsen Gazelle pris (første gang i 2009). Computerworld har også bemærket fremgang og kårer netIP som både it-komet 2015 samt landets 4. dygtigste it-virksomhed og vinder af special-prisen for Netværksintegratorer i den årlige Sovereign undersøgelse. Der etableres en ny afdeling i NOVI i Aalborg, som bliver den 5. i netIP. Ultimo 2015 sælger Martin Kjølhede, efter en udbudsrunde, endnu en aktieandel. Martin er fortsat hovedaktionær, men over halvdelen af alle netIP medarbejdere, på tværs af afdelinger, er nu aktionærer i netIP.

2015

2016

Medarbejderstaben passerer 80 - samtidig stiger antallet af datateknikerelever fra 12 til 15. Årets undersøgelse af medarbejdertilfredsheden cementerer, hvad et vedvarende og målrettet fokus på medarbejderne kan gøre ved arbejdsglæden, som er i topform. netIP Aalborg runder seks mand. netIP Herning rykker i nye, større og mere centrale lokaler. netIP indtræder som hovedsponsor til netIP Cold Hawaii PWA World Cup. Erhvervs- og vækstminister Troels L. Poulsen gæster netIP til dialog om erhvervsfremme og elever.

2016

Bestyrelsen

  • Bestyrelsesformand:
  • Martin Kjølhede
  • Bestyrelsesmedlemmer:
  • Jan Christensen
  • Brian Olsen
  • Joakim Halvorsen
  • Peter Faber
Martin Kjølhede
Jan Christensen
Brian Olsen
Joakim Halvorsen
Peter Faber
Support