Portaler

Individuelle løsninger baseret på standard SharePoint fra Microsoft

I mange virksomheder er der en stigende kompleksitet i de IT-systemer, virksomhederne anvender og mængden af de data, som medarbejderne præsenteres for. Derfor er der brug for hjælp til at opsummere data og give overblik over de forretningsprocesser, som den enkelte arbejder med i hverdagen.

SharePoint er platformen, som små og mellemstore virksomheder tager i brug, når det handler om at understøtte forretningsprocesser, der ikke ligger naturligt i virksomhedens ERP/økonomisystem eller i Microsoft Office. De færdige løsninger kan fx være: CRM, kvalitetsstyring, projektstyring, onboarding, info kiosk, basis intranet og meget andet. netIP har et bredt udvalg af box-løsninger, som kan anvendes standard eller kundetilpasset.

Få styr på forretningsprocesser. Med dygtigt udførte SharePoint løsninger får virksomhedens aktører overblik over forretningskritiske processer og er i stand til selv at kunne finde og bearbejde vigtig information. Det giver tilfredse medarbejdere, bedre beslutningsprocesser, bedre service over for kunder – og i sidste ende forbedret konkurrenceevne.

Hurtigt og ukompliceret at komme i gang. Vi betragter SharePoint som en schweizerkniv, der kan tages i brug hvis der er en enkeltstående udfordring, der skal løses – og som kan udbygges til at være den strategiske platform, som giver effektiv vidensdeling og stærke værktøjer til dagligt arbejde, baseret på rollebaseret opsætning. Relevant data, på det rigtige tidspunkt og til den rigtige medarbejder.

On-premise, i skyen eller hybrid. SharePoint løsninger kan køre både on-premise, i skyen og som en hybrid-løsning. netIP rådgiver om alle muligheder i respekt for, at ’den rette løsning’ altid afhænger af hver enkelt virksomheds situation. Derfor kommer vi ikke med nogen forudindtaget holdning om, at det ene er bedre end det andet. Vi kommer med rådgivning, og viden og erfaring til at gøre det komplekse enkelt.

Leverandøruafhængighed. Hos netIP forsøger vi ikke at gøre os selv uundværlige ved at udvikle specialudviklede løsninger til vores kunder. Alle løsninger fra netIP er baseret på standard SharePoint funktionalitet – kun tilsat viden. Vi tror ikke på, at der kommer noget godt ud af gøre kunder afhængige af deres leverandører. Vi vil hellere gøre os fortjent til samarbejdet med vores kunder.

Fordele ved 100 % standard SharePoint

  • Start simpelt og udbyg
  • Opbyg kompetencer i huset
  • Holder alle muligheder åbne
  • Uafhængighed af leverandør
  • Driften er mere simpel
  • Stort udbud af support
  • Opgradering er langt lettere

”De fleste virksomheder kan opnå meget mere med standard SharePoint, end de tror. Ring til mig og hør mere om mulighederne hos jer."

Henrik Søegaard Leder af Business Services

7874 3817

hso@netip.dk

Ring mig op

Skal vi tage en snak om jeres IT udfordringer?

Vi står klar med et stærkt team fyldt med skarpe IT kompetencer.

Sunds Textiles A/S
Se case
Udvalgte certificeringer
Support