Kvalitetsstyringssystem

Sæt processer for kvalitetskrav i system  

Kvalitetskravene bliver kun højere og højere – især for produktionsvirksomheder. Behov for ISO-certificeringer og særlige krav til kvaliteten fra nye kunder kræver, at der er styr på korrekt distribuering af kvalitetsprocesser og dokumentation.

Automatiser kvalitetssikringsprocesserne

Det kræver et kvalitetssikringssystem, der ikke bare er nemt og intuitivt at anvende, men som også kan følge med, når forretnings behov udvikler sig. For et system til kvalitetssikring skal bare automatisere processerne omkring kvalitetssikring, for sikre færre fejl i processen, det skal også gøre din hverdag nemmere.

Kvalitetssikring med SharePoint

Med et kvalitetssikringssystem baseret på SharePoint kan du løbende tilføje nye processer, efterhånden som kvalitetskravene til din virksomhed ændrer sig. Med SharePoint er systemet tilpasset din forretning, og du slipper for et rigidt, branchespecifikt system, som ikke tilpasser sig din virksomhed eller processer. Og bedst af alt, så er det baseret på det velkendte Office 365-miljø, så du hurtigt føler dig hjemme.  

Dit behov afgør din løsning

Vi løser SharePoint-opgaver på flere niveauer alt efter behovet i din virksomhed. Niveauet for din løsning afhænger af kompleksiteten af din virksomheds behov.

Vi udvikler løsninger baseret på standard-SharePoint, vi har færdige koncepter, vi kan implementere hos dig, og så kan vi specialudvikle en løsning baseret på SharePoint til din virksomhed.

"Vil du automatisere kvalitetsstyringsprocesserne i din virksomhed? Ring til mig, så finder vi sammen den løsning, der sikrer dig en nemmere hverdag."

Jan Lyngsøe Salgsleder Viborg

7874 3809

jly@netip.dk

Sunds Textiles A/S
Sunds Textiles A/S
Se case
Support