Infoskærme med SharePoint

Informér medarbejdere og kunder med infoskærme og SharePoint

Uanset om jeres behov er at informere jeres medarbejdere eller at engagere jeres kunder, så kan vi imødekomme jeres behov med en fleksibel infoskærmsløsning. Med infoskærme placeret rundt omkring i virksomheden behøver medarbejderne ikke besøge intranettet hver dag, hvilket samtidig minimerer jeres behov for at sende mails ud i virksomheden hele tiden.

Infoskærme giver hurtigt overblik

Med et intranet med SharePoint kan I trække data fra de mest relevante services fra Office365 og vise indholdet på infoskærmene. Det giver et hurtigt overblik over virksomhedens vigtigste informationer, så medarbejderne slipper for selv at skulle grave dem frem. Det sikrer et hurtigt overblik og mere effektiv arbejdsdag.

Information hvor medarbejderne og kunderne er

For at få det mest optimale ud af jeres kommunikation via infoskærme, så skal de placeres steder, hvor dine medarbejdere eller kunder ofte befinder sig. Det kan fx være i kantinen, mødelokaler, receptionen, produktion, butikslokaler, vinduer eller på gange.

Hos netIP giver vi jer frihed til at udvælge hvilke data og systemer I ønsker implementeret og sørger for en visning, der opfylder jeres behov.

"Ring til mig, så tager vi en snak om, hvordan en løsning med infoskærme, kan se ud i din virksomhed."

Birgitte Hjorth Key Account Manager

8219 4436

bhj@netIP.dk

DGI
DGI
Se case
Support