Systemkonsulenter

Ambitiøse systemkonsulenter til Herning

Drømmer du om at blive en del af det skarpeste konsulent-team? Vi har to ledige pladser på holdet.

Hos netIP A/S arbejdes der inden for de fire områder: Netværk, Server, Serviceringslag og Applikation. Som systemkonsulent hos netIP A/S defineres dit arbejdsområde ud fra dine ønsker og dine spidskompetencer uanset, om det er inden for rådgivning & arkitektur, salg & design, implementering, projekter, overdragelse til drift, drift, kommunikation eller kompetence- og metodeudvikling, du brænder igennem. Du får således en konsulentstilling, der er skræddersyet til dine kompetencer og interesser, og som samtidig matcher både kundernes og markedets behov.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det forventes, at du har omkring 4 års erfaring fra en tilsvarende stilling som eksempelvis systemarkitekt, IT-konsulent, IT-supporter eller intern IT-medarbejder. Du har ligeledes erfaring med en eller flere af følgende platforme: Microsoft Server & Applikationer, Skype for Business, Microsoft RDS, Office 365, Azure, VMware eller Microsoft HyperV, Citrix, Cisco, Microsoft SharePoint. Erfaring med projektdeltagelse og rådgivning af kunder og brugere og IT-løsninger betragtes som en fordel.

Som person har du evnen og lysten til at tage ansvar og arbejde selvstændigt, og du har ambitioner om og motivation til fortsat at dygtiggøre dig ved løbende at holde dig ajour med de nyeste teknikker og trends inden for dit felt samt gennemføre eventuelle re-certificeringer og nye certificeringer.

Du bliver en del af en stærk og dynamisk virksomhedskultur med fast tilknytning til vores afdeling i Herning.

Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af et ekspertteam, hvor du får masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner. Der er således mulighed for både personlig og professionel udvikling, hvor du kommer til at arbejde med fremgangsrige og spændende kunder i Danmark. Hos netIP investerer vi i din efteruddannelse med udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner. Vi tror på, at motiverede medarbejdere og konsulenter som får muligheder og ansvar, er dem, der bedst sikrer fortsat succes hos kunderne og yderligere vækst for netIP.

Som ansat i netIP deltager du i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi tilbyder en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "476-nIP" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

Fakta om netIP

  • 105 medarbejdere
  • Afdelinger i Thisted - Holstebro - Skive - Herning - Aalborg og Aarhus

Fakta om elev program

  • Plads til 17 datateknikerelever
  • Alle med speciale i infrastruktur
  • Arbejdsstedet for alle er Thisted

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning. Venligst klik her.

Berit Møller HR Ansvarlig

8219 4494

bmo@netip.dk

Den bedst tænkelige start på holdet

Når vores strategi centrerer sig om menneskelige ressourcer, er det helt afgørende, at der ikke er nogen slinger i valsen. Der skal være fokus fra dag ét og alle medarbejdere skal vide, hvad der forventes af dem, og hvad de kan forvente af os som arbejdsplads. For at sikre dette, har vi indarbejdet en såkaldt ”onboarding”-proces, som alle nyansatte skal igennem.

Alle nyansatte kommer ind til en snak med direktøren, hvor de bliver introduceret til virksomheden, vores strategi og den ledelsesfilosofi, vi arbejder ud fra. Herudover ligger der en detaljeret plan over deres introduktionsforløb. Arbejdsstation er indrettet, der er bestilt tid til fotografering hos fotografen og prøvning af arbejdstøj i tøjforretningen. Der er arrangeret rundvisning rundt i alle afdelinger. Og så er der ikke mindst udarbejdet en detaljeret oplæringsplan, hvoraf det fremgår, hvad der skal ske dag for dag i de første tre til fire uger.

Smil og arbejdsglæde

Vi kan med stolthed konstatere, at medarbejderne er glade for at gå på arbejde. Det skal være sjovt at være her, selvom vi ikke er sat i verden for sjov.

Hvert år gennemfører netIP en måling af medarbejdertilfredshed for at blive kloge på, hvordan stemningen og tilstanden er i virksomheden. Det bruger vi til finde ud af, om vi er på rette vej, eller om der er behov for at tænke nyt eller forbedre os i forhold til strategi, ledelse, samarbejde med videre.

 

God ledelse skaber motivation

Vi kan nok altid blive lidt bedre, men generelt er vi rigtig glade for at konstatere, at strategien i høj grad har den ønskede effekt. En målrettet indsats for at skabe et personlige lederskab hos alle ledere, viser sig eksempelvis som et meget positivt resultat i undersøgelsen, da tilfredsheden med nærmeste leder og øverste ledelse er meget udbredt og stor. Ledelsen går forrest på vinderholdet for at motivere og udvikle medarbejderne.

 

Tilfredshed og motivation fører til loyalitet og engagement

Hele 95 procent er samlet set tilfredse med deres job i netIP, 94 procent ser frem til at gå på arbejde og 94 procent føler, at deres arbejdsindsats tilfører værdi til virksomheden. Det medfører stor loyalitet og engagement blandt medarbejderne, da 98 procent er villige til at yde en ekstra indsats, hvis det er nødvendigt, og 97 procent arbejder gerne for netIP om to år og ser sjældent efter andre job, fordi de er glade, stabile og stolte (kilde netIP MedarbejderTilfredshedsUndersøgelse 2016 foretaget af Jysk Analyse).

 

Glade medarbejdere giver glade kunder

I sidste ende skaber arbejdsglæde og trivsel positive resultater for kunderne, som er vores levebrød. Derfor er medarbejderne i netIP vores stærkeste kort på hånden i forhold til at gøre os unikke, yde den mest kompetente service, tilbyde de stærkeste løsninger og øse ud af værdifulde erfaringer.

 

Vi passer på hinanden

Vi betragter netIP som en familie – og i en familie passer man godt på hinanden. Det er grundtanken bag netIP familyCARE – et tiltag med "fonds-tankegang" helt uden formelle formålsparagraffer. netIP familyCARE rækker ud til alle vores ansatte og deres familier. Formålet med "fonden" er, at støtte menneskene i netIP og deres nærmeste familie i de svære situationer, de kan møde i tilværelsen. Læs mere her

Support