Skype for Business Specialist

Skype for Business Specialist

Vil du være med til at videreudvikle kommunikations forretningen i et af Danmarks mest ekspansive IT huse?

(Skive/Viborg, Aarhus eller Herning)

Trives du hos kunderne i rådgiverrollen? Har du overblikket til at kunne designe en hel løsning, ekspertisen til at udvikle den (sammen med kunden) og erfaringen til at overdrage til driftscenteret? Er du en dygtig teamplayer med masser af selvstændigt drive?

Hvis du vil med på holdet hos en af branchens mest innovative IT systemleverandører, der har nogle af Danmarks mest spændende kunder, så har vi et spændende job med masser af ansvar og med kunder i hele Jylland.

Du bliver en del af en stærk og dynamisk virksomhedskultur med fast tilknytning i en af vores afdelinger. Du vælger selv om det skal være i Skive/Viborg, Aarhus eller Herning.

 

Hjælp os – Kunderne er her!

Og de efterspørger Skype for Business løsninger i en verden med voksende krav om tilgængelighed og mulighed for at kommunikere, ligegyldigt hvor man befinder sig. Kunderne har brug for hjælp fra netIP – og fra dig – til at skabe den bedste IT løsning. Ud over rollen som Skype for Business specialist ser vi det som en naturlig forlængelse heraf, at du også har erfaring og kan arbejde med andre Microsoft teknologier.

Vil du hjælpe os med at sikre, at vores Skype for Business løsning fortsat er et stærkt kerneprodukt i netIP, med status af at være blandt landets bedste?

Vi forestiller os, at du har dit primære fokus på:

 • Konfiguration og implementering af Skype for Business løsninger hos kunden

 •  Konfiguration og implementering af Microsoft server og Active Directory

 • Konfiguration og implementering af Office 365

 • Overdragelse til kundens driftspersonale

 • Support og troubleshooting efter idriftsættelse

 • Teknisk mentor for andre netIP konsulenter, med mindre Skype for Business erfaring

 • Vidensdeling med kunder og kollegaer

Kan du sige ”tjek!” til det hele? Så er det helt sikkert dig, vi søger!

 

Dine kvalifikationer

 • Gerne mere end 2 års erfaring med design, opsætning og konfiguration af Skype for Business løsninger

 • Erfaring med Microsoft Active Directory

 • Erfaring med netværk generelt

 • Erfaring med SIP

 • Evt. erfaring med andre telefoni/kommunikations platforme

 • Erfaring med projektdeltagelse

 • Interesse for at samarbejde med kunder og for at sætte dig ind i deres specifikke behov i store og komplekse løsninger

 • Forståelse for at hver konsulenttime er værdifuld – altid med respekt for den stadigt voksende kreds af tilfredse og loyale kunder

 • Ambition om og motivation til fortsat at dygtiggøre dig

 • Evnen til at arbejde i teams, men med evne og vilje til at tage ansvar for dit eget område

Du må meget gerne være certificeret, men det er ikke et krav – erfaring er mindst lige så vigtigt.

 

Kunderne er nogle af Jyllands mest spændende virksomheder

Vore Skype for Business kunder er blandt Jyllands større virksomheder, fra mange forskellige brancher. Kravene er altid store med en høj kompleksitet. Skype for Business løsningerne omfatter typisk opsætning af callflow, omstillingsbord, kontaktcenter, integration til ERP, CRM eller tilsvarende. Derudover er netværk, QOS, ISDN/SIP typisk også en del af opsætningen.

Sammen med kunden skaber vi helhedsorienterede og funktionelle løsninger, som letter arbejdsgangene og øger effektiviteten i kundens virksomhed. Kvalitet og stabilitet er nøgleord i alle vore løsninger. Resultatet er tilfredse og loyale kunder, og respekt og anerkendelse fra leverandører og samarbejdspartnere.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner samt mulighed for både personlig og professionel udvikling ved at indgå i nogle af branchens stærkeste teams. Du tilbydes desuden en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Som ansat i netIP deltager du i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Herudover PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi investerer i din efteruddannelse med udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner. Vi tror på, at motiverede medarbejdere og konsulenter, som får muligheder og ansvar, er dem, der bedst sikrer fortsat succes hos kunderne og yderligere vækst i netIP.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "544-nIP" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

Fakta om netIP

 • 105 medarbejdere
 • Afdelinger i Thisted - Holstebro - Skive - Herning - Aalborg og Aarhus

Fakta om elev program

 • Plads til 17 datateknikerelever
 • Alle med speciale i infrastruktur
 • Arbejdsstedet for alle er Thisted

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning. Venligst klik her.

Berit Møller HR Ansvarlig

8219 4494

bmo@netip.dk

Den bedst tænkelige start på holdet

Når vores strategi centrerer sig om menneskelige ressourcer, er det helt afgørende, at der ikke er nogen slinger i valsen. Der skal være fokus fra dag ét og alle medarbejdere skal vide, hvad der forventes af dem, og hvad de kan forvente af os som arbejdsplads. For at sikre dette, har vi indarbejdet en såkaldt ”onboarding”-proces, som alle nyansatte skal igennem.

Alle nyansatte kommer ind til en snak med direktøren, hvor de bliver introduceret til virksomheden, vores strategi og den ledelsesfilosofi, vi arbejder ud fra. Herudover ligger der en detaljeret plan over deres introduktionsforløb. Arbejdsstation er indrettet, der er bestilt tid til fotografering hos fotografen og prøvning af arbejdstøj i tøjforretningen. Der er arrangeret rundvisning rundt i alle afdelinger. Og så er der ikke mindst udarbejdet en detaljeret oplæringsplan, hvoraf det fremgår, hvad der skal ske dag for dag i de første tre til fire uger.

Smil og arbejdsglæde

Vi kan med stolthed konstatere, at medarbejderne er glade for at gå på arbejde. Det skal være sjovt at være her, selvom vi ikke er sat i verden for sjov.

Hvert år gennemfører netIP en måling af medarbejdertilfredshed for at blive kloge på, hvordan stemningen og tilstanden er i virksomheden. Det bruger vi til finde ud af, om vi er på rette vej, eller om der er behov for at tænke nyt eller forbedre os i forhold til strategi, ledelse, samarbejde med videre.

 

God ledelse skaber motivation

Vi kan nok altid blive lidt bedre, men generelt er vi rigtig glade for at konstatere, at strategien i høj grad har den ønskede effekt. En målrettet indsats for at skabe et personlige lederskab hos alle ledere, viser sig eksempelvis som et meget positivt resultat i undersøgelsen, da tilfredsheden med nærmeste leder og øverste ledelse er meget udbredt og stor. Ledelsen går forrest på vinderholdet for at motivere og udvikle medarbejderne.

 

Tilfredshed og motivation fører til loyalitet og engagement

Hele 95 procent er samlet set tilfredse med deres job i netIP, 94 procent ser frem til at gå på arbejde og 94 procent føler, at deres arbejdsindsats tilfører værdi til virksomheden. Det medfører stor loyalitet og engagement blandt medarbejderne, da 98 procent er villige til at yde en ekstra indsats, hvis det er nødvendigt, og 97 procent arbejder gerne for netIP om to år og ser sjældent efter andre job, fordi de er glade, stabile og stolte (kilde netIP MedarbejderTilfredshedsUndersøgelse 2016 foretaget af Jysk Analyse).

 

Glade medarbejdere giver glade kunder

I sidste ende skaber arbejdsglæde og trivsel positive resultater for kunderne, som er vores levebrød. Derfor er medarbejderne i netIP vores stærkeste kort på hånden i forhold til at gøre os unikke, yde den mest kompetente service, tilbyde de stærkeste løsninger og øse ud af værdifulde erfaringer.

 

Vi passer på hinanden

Vi betragter netIP som en familie – og i en familie passer man godt på hinanden. Det er grundtanken bag netIP familyCARE – et tiltag med "fonds-tankegang" helt uden formelle formålsparagraffer. netIP familyCARE rækker ud til alle vores ansatte og deres familier. Formålet med "fonden" er, at støtte menneskene i netIP og deres nærmeste familie i de svære situationer, de kan møde i tilværelsen. Læs mere her

Support