Projektleder

Struktureret Projektleder

Ledelse og koordinering af projekter og konsulentopgaver

(Thisted, Aalborg eller Herning)

Som projektleder hos netIP får du til opgave at planlægge, lede og gennemføre en række spændende projekter og konsulentopgaver, hvor du bliver ansvarlig for, at de aftalte kvalitetsmål, det aftalte budget og de aftalte leveringstider overholdes. Du samarbejder med kunden, salgsafdelingen og konsulenter for at skabe de bedste løsninger, og du varetager således den interne og den eksterne kommunikation. Du har en høj grad af kundekontakt gennem projektafviklingen for at sikre en løbende forventningsafstemning og deraf en høj kundetilfredshed. Du afholder og deltager i projektmøder, ligesom du indgår i netIPs vagtordning for Projektteamet. Når projektet skal overdrages, er du ansvarlig for, at dokumentation og viden omkring kundens løsning overføres til kundes driftspersonale, netIPs Driftscenter samt netIPs Service desk.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du er formentlig uddannet datatekniker, ingeniør, datalog, datamatiker eller tilsvarende, der sikrer dig en stærk IT-faglighed. Du er/har formentlig været projektleder i en lignende stilling med tilsvarende arbejdsopgaver og -områder.

Som person har du lyst til og interesse for at samarbejde med kunder og for at sætte dig ind i deres specifikke behov i store og komplekse løsninger. Du er kvalitetsbevidst og skaber ro og overblik i dit samarbejde med kunden. Du tør også gå i rette med kunden, hvis du ser, at den løsning, kunden ønsker, ikke er den rigtige for kunden. Du evner og har lyst til at tage ansvar og arbejde selvstændigt såvel som i teams. Derudover har du ambitioner om og motivation til fortsat at dygtiggøre dig, ved løbende at holde dig ajour med de nyeste teknikker og trends inden for dit felt samt gennem sparring med netIP A/S’ konsulenter.

Du bliver en del af en stærk og dynamisk virksomhedskultur med fast tilknytning til vores afdeling i Thisted, Aalborg eller Herning.

Vi tilbyder masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner samt mulighed for både personlig og professionel udvikling ved at indgå i nogle af branchens stærkeste teams. Du tilbydes desuden en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Som ansat i netIP deltager du i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Herudover PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi investerer i din efteruddannelse med udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner. Vi tror på, at motiverede medarbejdere og konsulenter, som får muligheder og ansvar, er dem, der bedst sikrer fortsat succes hos kunderne og yderligere vækst i netIP.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "456-NiP" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

Fakta om netIP

  • 100 medarbejdere
  • Afdelinger i Thisted - Holstebro - Skive - Herning - Aalborg - Og snart Aarhus

Fakta om elev program

  • Plads til 15 datateknikerelever
  • Alle med speciale i infrastruktur
  • Arbejdsstedet er Thisted

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Berit Møller HR Ansvarlig

+45 8219 4494

bmo@netip.dk

Den bedst tænkelige start på holdet

Når vores strategi centrerer sig om menneskelige ressourcer, er det helt afgørende, at der ikke er nogen slinger i valsen. Der skal være fokus fra dag ét og alle medarbejdere skal vide, hvad der forventes af dem, og hvad de kan forvente af os som arbejdsplads. For at sikre dette, har vi indarbejdet en såkaldt ”onboarding”-proces, som alle nyansatte skal igennem.

Alle nyansatte kommer ind til en snak med direktøren, hvor de bliver introduceret til virksomheden, vores strategi og den ledelsesfilosofi, vi arbejder ud fra. Herudover ligger der en detaljeret plan over deres introduktionsforløb. Arbejdsstation er indrettet, der er bestilt tid til fotografering hos fotografen og prøvning af arbejdstøj i tøjforretningen. Der er arrangeret rundvisning rundt i alle afdelinger. Og så er der ikke mindst udarbejdet en detaljeret oplæringsplan, hvoraf det fremgår, hvad der skal ske dag for dag i de første tre til fire uger.

Smil og arbejdsglæde

Vi kan med stolthed konstatere, at medarbejderne er glade for at gå på arbejde. Det skal være sjovt at være her, selvom vi ikke er sat i verden for sjov.

Hvert år gennemfører netIP en måling af medarbejdertilfredshed for at blive kloge på, hvordan stemningen og tilstanden er i virksomheden. Det bruger vi til finde ud af, om vi er på rette vej, eller om der er behov for at tænke nyt eller forbedre os i forhold til strategi, ledelse, samarbejde med videre.

 

God ledelse skaber motivation

Vi kan nok altid blive lidt bedre, men generelt er vi rigtig glade for at konstatere, at strategien i høj grad har den ønskede effekt. En målrettet indsats for at skabe et personlige lederskab hos alle ledere, viser sig eksempelvis som et meget positivt resultat i undersøgelsen, da tilfredsheden med nærmeste leder og øverste ledelse er meget udbredt og stor. Ledelsen går forrest på vinderholdet for at motivere og udvikle medarbejderne.

 

Tilfredshed og motivation fører til loyalitet og engagement

Hele 95 procent er samlet set tilfredse med deres job i netIP, 94 procent ser frem til at gå på arbejde og 94 procent føler, at deres arbejdsindsats tilfører værdi til virksomheden. Det medfører stor loyalitet og engagement blandt medarbejderne, da 98 procent er villige til at yde en ekstra indsats, hvis det er nødvendigt, og 97 procent arbejder gerne for netIP om to år og ser sjældent efter andre job, fordi de er glade, stabile og stolte (kilde netIP MedarbejderTilfredshedsUndersøgelse 2016 foretaget af Jysk Analyse).

 

Glade medarbejdere giver glade kunder

I sidste ende skaber arbejdsglæde og trivsel positive resultater for kunderne, som er vores levebrød. Derfor er medarbejderne i netIP vores stærkeste kort på hånden i forhold til at gøre os unikke, yde den mest kompetente service, tilbyde de stærkeste løsninger og øse ud af værdifulde erfaringer.

Support