Hackere holder (desværre) ikke sommerferie

Sommerferien står for døren - men det gør hackere og andre sikkerhedstrusler desværre også.

Sommerperioden er en dejlig tid, hvor de fleste har fri til at nyde det gode vejr, familien og vennerne. Men der er en slange i paradis. Hackere, sikkerhedstrusler og nedbrud holder ikke ferie, tværtimod.

Vi oplever i stigende grad, at virksomheder bliver ramt af sikkerhedstrusler eller nedbrud i sommerperioden. Den gode nyhed er, at langt de fleste virksomheder kan gå fri ved at have styr på den fundamentale IT sikkerhed. Faktisk har langt de fleste virksomheder allerede købt og betalt 90% af de sikkerhedssystemer og -funktioner, der skal til – de mangler bare at implementere dem. De sidste 10% skal typisk hentes i helt nye produkter og løsninger – og de er ikke uden omkostninger. 

Få overblikket
Vi har udarbejdet en række spørgsmål, der er helt nede på jorden og konkrete. Spørgsmålene kan give dig et billede af, om din virksomhed kan gå på sommerferie med ro i maven:

Overvej følgende:

Kan du kan svare ja til alle ovenstående, har I godt styr på den fundamentale sikkerhed - hvis ikke bør I agere.

Gå på sommerferie med ro i maven
Ud over at have styr på den fundamentale IT sikkerhed, er det alfa omega, at have én på job – eller at have en sikkerhedspartner - der er tilgængelig og kan agere på evt. trusler. Hos netIP har vi konstant et hold af specialister på arbejde, som er klar til at hjælpe jer – også i sommerperioden.

Vores kompetente salgsteam er klar til at give dig professionel rådgivning
Kontakt os på salg@netip.dk / 8219 4444 eller tag direkte kontakt til din Key Account Manager.

Support