Karriere på vinderholdet

Kom med på vinderholdet

Vinderholdets absolutte styrke er den unikke kombination af forskellige talenter og erfaringer.

Som holdspiller hos netIP bliver dine evner og virkelighedsopfattelser sat i perspektiv i samspillet med dygtige og engagerede medspillere. Det skaber mulighed for at tænke nye tanker, og det er fundamentet for at kunne præstere på et endnu højere niveau, hvor du yder dit absolut bedste.

Bliv en del af vores stærke team, hvor vi er er meget bevidste om at skabe en attraktiv arbejdsplads. Få de bedste betingelser for at udvikle dine faglige talenter og menneskelige egenskaber i samspil med os. Vi ser ikke vores medarbejdere som midlet til at nå målet. Nej, de er målet.

Ansøgninger modtages på job@netip.dk
Læs mere om os her

 

 

 

Fakta om netIP

  • 80 medarbejdere
  • Hovedkontor i Thisted
  • 4 øvrige lokationer i Jylland:
    Holstebro - Skive - Herning - Aalborg

Fakta om elev program

  • Plads til 15 datateknikerelever
  • Alle med speciale i infrastruktur
  • Arbejdsstedet er Thisted

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Birgitte Lukassen Økonomi og HR chef

8219 4405

blu@netip.dk

Smil og arbejdsglæde

Vi kan med stolthed konstatere, at medarbejderne er glade for at gå på arbejde. Det skal være sjovt at være her, selvom vi ikke er sat i verden for sjov.

Hvert år gennemfører netIP en måling af medarbejdertilfredshed for at blive kloge på, hvordan stemningen og tilstanden er i virksomheden. Det bruger vi til finde ud af, om vi er på rette vej, eller om der er behov for at tænke nyt eller forbedre os i forhold til strategi, ledelse, samarbejde med videre.

 

God ledelse skaber motivation

Vi kan nok altid blive lidt bedre, men generelt er vi rigtig glade for at konstatere, at strategien i høj grad har den ønskede effekt. En målrettet indsats for at skabe et personlige lederskab hos alle ledere, viser sig eksempelvis som et meget positivt resultat i undersøgelsen, da tilfredsheden med nærmeste leder og øverste ledelse er meget udbredt og stor. Ledelsen går forrest på vinderholdet for at motivere og udvikle medarbejderne.

 

Tilfredshed og motivation fører til loyalitet og engagement

Hele 95 procent er samlet set tilfredse med deres job i netIP, 94 procent ser frem til at gå på arbejde og 94 procent føler, at deres arbejdsindsats tilfører værdi til virksomheden. Det medfører stor loyalitet og engagement blandt medarbejderne, da 98 procent er villige til at yde en ekstra indsats, hvis det er nødvendigt, og 97 procent arbejder gerne for netIP om to år og ser sjældent efter andre job, fordi de er glade, stabile og stolte (kilde netIP MedarbejderTilfredshedsUndersøgelse 2016 foretaget af Jysk Analyse).

 

Glade medarbejdere giver glade kunder

I sidste ende skaber arbejdsglæde og trivsel positive resultater for kunderne, som er vores levebrød. Derfor er medarbejderne i netIP vores stærkeste kort på hånden i forhold til at gøre os unikke, yde den mest kompetente service, tilbyde de stærkeste løsninger og øse ud af værdifulde erfaringer.

Support